Zabava

Pristala na sve bizarne uvjete

Kateina "nemoguća misija": Taji da je u vezi jer se boji Cruisea

Kateina

Prekrši li pisano obećanje koje je morala ovjeriti kod bilježnika, Katie Holmes (37) bivšem suprugu Tomu Cruiseu (54) mora isplatiti čak 33,5 milijuna kuna.

Glumica, koja se proslavila ulogom u TV seriji 'Dawson’s Creek' očajnički se htjela riješiti muža opsjednutog scijentologijom, pa je pristala na sve bizarne uvjete kojima je Cruise uvjetovao razvod.

Junak holivudske akcijske franšize 'Nemoguća misija' tražio je od Holmes da mu obeća kako pet godina poslije okončanja brakorazvodne parnice iz 2012. neće imati novog partnera. Osim toga, Tom joj je zabranio dovoditi druge muškarce blizu njihove kćeri Suri (10) koju Katie sama odgaja, dok je njen otac ne zove i ne posjećuje.

- Više ga nije briga što Katie radi, ali zabavlja ga gledati je kako zbog straha od njega taji da je u sretnoj vezi - rekao je izvor blizak Cruiseu.

Daleko od očiju javnosti: Jamie Foxx viđa se s Katie Holmes još od 2013. godine    

Katie je od 2013. s Jamiejem Foxxom (48), koji je s njezinim bivšim suprugom 2004. glumio u filmu 'Collateral'. Šuškalo se da se par i zaručio, ali oboje i dalje uporno šute o prirodi njihova tajanstvenog odnosa.    


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.