Sport

favbet premijer liga

Vrijednosnice Osijek u Zadar dolaze s entuzijazmom

Vrijednosnice Osijek u Zadar dolaze s entuzijazmom
KK Zadar

Četvrto kolo FAVBET Premijer lige otvaraju Zadar i Vrijednosnice Osijek. Zadrani su prema ranijem rasporedu trebali putovati u grad na Dravi, ali su zbog zgusnutog rasporeda od Osječana zatražili i dobili promjenu termina.

Utakmica će se tako igrati sutra, u četvrtak, s početkom u 18 sati u Dvorani Krešimir Ćosić.

- Hvala Osječanima što su nam izašli u susret. Ovo je treća utakmica koju igramo u kratko vrijeme i zato smo zatražili zamjenu. Vrijednosnice su nove u ligi, igrat će s jednim entuzijazmom. Mi kao u svakoj utakmici hrvatskog prvenstva moramo biti koncentrirani, svakog shvatiti ozbiljno i onda je za vjerovati da ćemo napraviti dobar rezultat, kaže trener Zadra Danijel Jusup.

Klub s Višnjika ovih dana ima podeblji zdravstveni bilten. Već duže nema Mate Kalajžića, posljednju utakmicu propustio je Lovro Mazalin, a nezgodan udarac na njoj dobio je i Dominic Gilbert. Zbog toga se očekuje veći doprinos od igrača s klupe, a jedan od onih koji je do sada pokazao ubojitost u ovakvim situacijama je Dubrovčanin Domagoj Proleta.

- Očekuje nas susret protiv Vrijednosnica Osijek, novog prvoligaša, momčadi koja je sastavljena s dobrim spojem mladosti i iskustva. Uz naš maksimalan pristup, motivaciju i respekt prema Osijeku, tražimo pozitivan niz u domaćem prvenstvu i četvrtu pobjedu, kaže Proleta.

Utakmica će se izravno prenositi na HKS TV.


Reci što misliš!