Sport

Za vikend svi u Rogoznicu

Trail, SUP-ovi, kajaci, fitness, aquatlon i brojne besplatne radionice ovog vikenda na Dalmatia Šibenik Outfoor Festivalu

Trail, SUP-ovi, kajaci, fitness, aquatlon i brojne besplatne radionice ovog vikenda na Dalmatia Šibenik Outfoor Festivalu

Ostala su još samo dva dana do DŠOF-a, stoga je krajnje vrijeme da se prijavite na željene natjecateljske discipline!

Kategorija kajaka je već popunjena, ali se za prvi festivalski dan još možete prijaviti na natjecanje u SUP-u https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/6592/prijava_na_utrku te fitness izazovu https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/6593/prijava_na_utrku.

- Plenk, iskoraci s girjama, sklekovi, marinci, preskakanje vijače, battle rope, trbušnjaci, rameni potisci neke su od vježbi koje vas očekuju na ovogodišnjoj, novoj disciplini, ali ne trebate se bojati, jer će biti prilagođena i onima koji nisu u najboljoj fizičkoj kondiciji – poručio je voditelj Fitness izazova, Krešimir Ivančević. 

U nedjelju su na rasporedu trail 24 km, koji starta u 10 sati sa plaže Lozica https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/6594/prijava_na_utrku te trailovi 5 km https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/6595/prijava_na_utrku i 11 km https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/6599/prijava_na_utrku koji počinju u 10:30 sati.

U 14 sati sati na rasporedu su Aquatlon Mali https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/6600/prijava_na_utrku i Aquatlon Srednji https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/6601/prijava_na_utrku za djecu, a u 15 sati Aquatlon Veliki https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/6602/prijava_na_utrku za odrasle.

Osim natjecateljskih disciplina, u Rogoznici vas očekuje i program za djecu te besplatne radionice.

Tako je u subotu u 11 sati na rasporedu besplatna radionica SUP-a za djecu i odrasle pa svi oni koji još uvijek nisu probali ovaj popularni vodeni sport, mogu se u njemu okušati.

- U nedjelju, u 10:30 sati vam pripremamo zanimljiv program za djecu pa vas na plaži Lozica očekuje sportski show by Klaun Spartanko Smotanko. Kroz sportske trikove s djecom će se razgovarati o zdravim životnim navikama, uz mnoštvo smijeha i zabave, a očekuju ih i sportski poligoni. U 11 sati na rasporedu je besplatna radionica joge, a u 12:30 sati nam u goste stižu naši dragi partneri iz udruge Aurora Šibenik, koji će izvesti W-SLALOM – dodaju organizatori DŠOF-a.

U 15:30 sati se možete prijaviti na besplatnu vođenu biciklističku turu po prekrasnim biciklističkim stazama Rogoznice i okolice.

Staza je ukupne dužine oko 17 km te nije tehnički zahtjevna.

Tko nema vlastiti bicikl može ga unajmiti na dan događanja, uz obveznu prethodnu najavu na broj mobitela +385 98 792 462. Na ovu besplatnu vođenu biciklističku turu se možete prijaviti putem linka: https://forms.gle/o3dSUrD468ghiTZT9

Za dobru atmosferu na DŠOF-u i ove godine će se pobrinuti voditeljski tandem Sanja Raičković i Marko Slamić te DJ MengRen.

Sve detaljne info o DŠOF-u možete pronaći na web stranici https://www.dalmatiasibenik.hr/hr/dozivi/aktivni-odmor/21-i-22-rujna-2024-3-dalmatia-sibenik-outdoor-festival/, a pratiti ih možete i na društvenim mrežama.


Reci što misliš!