Sport

Nogomet, Euro 2024.

Majer: Za nas je Španjolska završena priča, fokusirani smo na Albaniju

Majer: Za nas je Španjolska završena priča, fokusirani smo na Albaniju
Marko Lukunić/PIXSELL

Za nas je Španjolska završena priča, fokusirani smo na Albaniju, atmosfera je dobra, nema previše kalkulacija," istaknuo je Lovro Majer, veznjak hrvatske reprezentacije na druženju s novinarima u Neuruppinu.

Hrvatska je na startu turnira izgubila od Španjolske (0-3), a u srijedu je očekuje ogled protiv Albanije u Hamburgu.

"Ne bi rekao da se u momčadi puno toga promijenilo, bilo smo ljuti i tužni nakon utakmice. Svako od nas se našao u takvim situacijama. Za nas je to završena priča, fokusirani smo na Albaniju, atmosfera je dobra, nema previše kalkulacija," istaknuo je Majer.

Još jednom se povuklo pitanje Petkovićeva izvođenja jedanaesterca u susretu protiv Španjolske. Izbornik Dalić je nakon utakmice istaknuo kako Petković nije trebao izvoditi kazneni udarac.

"Mislim da je ta situacija završila, izbornik je rekao što je trebao reći. Ne treba previše o o tome pričati."

Osvrnuo se na idućeg protivnika Albaniju.

"Gledali smo ih u susretu protiv Italije, radi se o jako dobroj ekipi. Njihova najveća kvaliteta je što su ekipa. Njihova moć je što su motivirani i gladni uspjeha, Međutim, ako ćemo biti pravi možemo dobiti utakmicu," poručio je veznjak Wolfsburga.

Majer je obećao navijačima kako će se boriti do kraja.

"Bilo je lijepo pogledati na tribine prije utakmice sa Španjolskom, za mene je to bilo ostvarenje sna. Tijekom himne sam se naježio. Možemo im obećati da ćemo se boriti do kraja, pružiti svoj maksimu. Pokušati dobiti obje utakmice i proći skupinu," zaključio je Majer.

Lovro Majer je u 32 nastupa zabio osam golova. Zadnja dva protiv Sjeverne Makedonije u 3-1 pobjedi tijekom priprema za EURO.


Reci što misliš!