Sport

obuka neplivača

U PK Jaderi proplivalo 16 ribica!

U PK Jaderi proplivalo 16 ribica!

Uspješno je završen program obuke neplivača u trajanju od 16 sati. U ovom ciklusu obuku je završilo 16 ribica koje su na finalnom testiranju demonstrirale naučeno pred svojim instruktorima i roditeljima.

Nakon završene provjere od strane osoblja Plivačkog kluba Jadera sva djeca su za svoj trud na kraju nagrađena klupskim majicama, diplomama i prigodnim poklonima. Članovi koji zbog bolesti nisu završili program priključiti će se slijedećoj grupi.

Fotografije sa završnog sata i dodjele diploma možete pogledati u našoj fotogaleriji na www.pk-jadera.hr Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu. 

Djeca koja su uspješno završila program obuke neplivača: Antolić Anastazija, Bašić Lara, Benić Valentina, Beretin Elena, Čačić Bruno, Gržan Grim, Gulan Emanuel Luis, Kalac Gita, Knežević Lucija,  Knežević Matea,  Kosanović Sarah, Lončar  Vid, Miljanić Marko,  Simičić Ana, Simičić Jure, Sinovčić Frane.

Treneri koji su provodili program: Marijan Čulina, prof.,Ante Džaja, prof. i asistenti Dora Babić, Luka Čulina, Mate Molnar




 


Reci što misliš!