Sport

subota, 18. svibnja

U tijeku prijave za organiziranu rekreativnu vožnju 1. Epic Rides Paklenica / Zrmanja

U tijeku prijave za organiziranu rekreativnu vožnju 1. Epic Rides Paklenica / Zrmanja
Adria Bike

Adria Bike organizira 1. Epic Rides Paklenica / Zrmanja koji će se održati 18. svibnja od 9 do 17 sati na izazovnoj stazi, sa spektakularnim pogledima, pomalo divljoj i impresivnoj!

EPIC RIDES je serija organiziranih biciklističkih događanja na najatraktivnijim destinacijama i stazama u Hrvatskoj.

Epic Rides Paklenica / Zrmanja nije utrka, već organizirana zajednička vožnja predivnim krajolicima ovog područja. Namjenjena je svima onima koji doživljavaju vožnju biciklom kao rekreaciju.

Najveća hrvatska planina, jedan od najinteresantnijih nacionalnih parkova u Hrvatskoj, spektakularna rijeka Zrmanja sa svojim nevjerojatnim bojama i kanjonom i plavo, plavo more po kojemu je Hrvatska poznata diljem planete. Sve to je tu, u svega par kvadratnih kilometara, jedno do drugoga, kao društvo u kuhinji na dobrom tulumu.

Ova vrata Dalmacije još uvijek su relativno skrivena i neokaljana i uglavnom ih većina poznaje samo kroz predivne vizure iz sjedišta automobila.

E pa vrijeme je da doživite zemlju Winnetoua i zavičaj Luke Modrića, dom bure, kamena i suživota čovjeka i surove prirode.

Vrijeme je da utonete i osjetite ovu ljepotu. Vrijeme je za još jedan novi Epic Rides.

S jedne strane veličanstvena planina, s druge strane divlji i privlačan krajolik prošaran mediteranskom crnogoricom, pogled na otoke zadarskog arhipelaga u daljini, dok se autocesta spušta prema Maslenici i otvara predivan pogled na plavo Jadransko more…

Ima li inspirativnijeg scenarija za prvi susret s Dalmacijom, jednom od najljepših regija Europe?

Više informacija i prijave


Reci što misliš!