Sport

#automobilizam

Do 26. travnja u ponoć prijave za Nagradu grada Zadra u kartingu i automobilizmu

Do 26. travnja u ponoć prijave za Nagradu grada Zadra u kartingu i automobilizmu
Šime Zelić/ PIXSELL

Automobilistički klub RTZ, Autokarting klub Zadar i Oldtimer klub Zadar organiziraju automobilističku Nagradu Grada Zadra u prvenstvu II kategorije vožnje na kronometar, te Otvorenoga prvenstva Grada Zadra u A11 auto i K11 kartingu koje će se održati u nedjelju, 5. svibnja na sjevernom parkiralištu SC Višnjik..

- Prijave za licencirane natjecatelje otvorene su do 26. travnja 2024 u 24:00 sata, te vam skrećemo pažnju da se prijavite na vrijeme.

Također za sve Vas nelicencirane vozače koji se želite okusiti u auto sportu obavještavamo vas da smo za vas ove godine pripremili 3 klase isključivo za serijska vozila koja moraju biti registrirana i tehnički ispravna.

Nažalost zbog određenih tehničkih razloga ove godine ne možemo u promotivnom dijelu za nelicencirane vozače udovoljiti kartinzima te sprint vozilima i sportskim vozilima koja nemaju prema zakonu tehnički ispravna vozila.

Prijave za nelicencirane - promotivne natjecatelje se otvaraju 27. travnja 2024. i traju do popunjenja broja od 100 natjecatelja ukupno radi ograničenja mjesta na samom natjecanju, poručuju organizatori.

Pravilnik i prijave

Uz auto i karting utrku Nagrada grada Zadra (Prvenstvo Regije Jug kronometar natjecanje za aute i kartinge, A11 i K11) u organizaciji Auto karting kluba Zadar, Oldtimer klub Zadar u suradnji s Vespa Klub Zadar, MK Arbanasi, Oldtimer klub sv. Krševan, Dalmatinski Fićo Klub, Automodelarski klub Zadar i automehatroničare Strukovna škola Vice Vlatkovića Zadar priređuje OLDTIMER IZLOŽBU uz brojne izlagače iz našeg grada, ali i iz cijele HR i okolnih država.

Izložba će se moći pogledati u nedjelju (5. 5. 2024.) od 10:00 do 18:00 sati u sklopu ŠC Višnjik. Svi ste dobrodošli!

Molimo zainteresirane izlagače da svoje prijave za OLDTIMER IZLOŽBU pošalju obvezno putem linka.

Prijave će se zaprimati do popune mjesta ili najdalje do srijede, 1. svibnja 2024.


Reci što misliš!