Sport

Boks

BK Ares se prisjeća legendarnog trenera Damira Zrilića koji nas je napustio prije 7 godina

BK Ares se prisjeća legendarnog trenera Damira Zrilića koji nas je napustio prije 7 godina

Na današnji dan prije točno sedam godina, nakon teške bolesti, napustio nas je osnivač i trener boksačkog kluba "Diabolik" Zadar, Damir Zrilić.

Trener sa dugogodišnjim iskustvom koji je odgojio generacije i generacije mladih zadrana izgubio je bitku sa teškom bolešću na današnji dan prije sedam godina.

Ovim putem, želimo se prisjetiti čovjeka koji je svojim znanjem, pedagoškim i ispravnim sportskim pristupom uvelike utjecao na živote i trenera našeg kluba. Damir Zrilić bio je vizionar, sportski i boksački fanatik, koji nije mogao zamisliti dan bez boksa i boksačke dvorane.

Nažalost, život je nepredvidiv i nakon dugotrajne bitke sa opakom bolešću, Damir nas je napustio. Iza Damira ostali su veliki sportski uspjesi i ogromno sportsko nasljeđe. I ne samo to, Damir nije bio obični trener, već "čovjek iz naroda", omiljen i van sportskih krugova, omiljen na Voštarnici na kojoj je svakodnevno boravio, omiljen među svim ljudima koji su ga poznavali i sa njim djelili životne uspone i padove.

Damir Zrilić je uvelike pozitivno utjecao na mnoge živote zadarskih mladića, te ga se danas sa ponosom i zahvalnošću sjećamo i odajemo mu počast. Dragi treneru, hvala ti na svakom lijepom trenutku, hvala na svim tim godinama, hvala na svakom osmjehu, savjetu i ruci podrške. Bio si ostao, bitan dio naših života i s ponosom u svakoj našoj pobjedi, životnoj, a posebice onoj sportskoj, imaš svoje zasluge i udio. 

Nikad te nećemo zaboraviti, s ponosom i lijepim sjećanjem na prošlost, organiziramo drugi memorijal Damir Zrilić u zadarskim Jazinama, boksački spektakl.

Subota 20.04.2024. u 17,30 sati.

Vedran i Niko, te ostali članovi boksačkog kluba "Ares" Zadar.


Reci što misliš!