Sport

Od 8. do 12. svibnja

Organizatori osigurali slobodan ulaz na EP u karateu i parakarateu Zadar 2024

Organizatori osigurali slobodan ulaz na EP u karateu i parakarateu Zadar 2024
Igor Kralj/PIXSELL

Mjesec dana dijeli nas do Europskog seniorskog prvenstva u karateu i parakarateu Zadar 2024, a najbolja vijest je da će ulaz za gledatelje biti slobodan!

Od 8. do 12. svibnja Sportski centar Višnjik bit će poprište ovog prestižnog natjecanja, okupljajući više od 500 vrhunskih karatista iz više od 40 europskih zemalja.

Najveći kontinentalni turnir održat će se u Sportskoj dvorani Krešimir Ćosić, nazvanoj po legendarnom hrvatskom košarkašu, čime će se još jednom odati počast sportskoj baštini Zadra.

- Pozivamo sve entuzijaste da se pridruže i pruže podršku svojim omiljenim sportašima te uživaju u nezaboravnoj atmosferi. Ulaz na Europsko seniorsko prvenstvo u karateu i parakarateu Zadar 2024 bit će slobodan za sve posjetitelje tijekom svih pet dana Prvenstva. Vidimo se na tribinama! - pozivaju iz Hrvatskog karate saveza.

Informacije o Prvenstvu dostupne su na web stranici www.karatezadar2024.hr, a novosti možete pratiti i putem službenih profila Prvenstva na društvenim medijma Facebook i Instagram.


Reci što misliš!