Sport

Boks, BK Ares Zadar

Mladi boksači BK Ares osvojili ukupno 14 bodova u 6. kolu HBL

Mladi boksači BK Ares osvojili ukupno 14 bodova u 6. kolu HBL

14 bodova Aresovih boksača u šestom kolu prve Hrvatske boksačke lige i HBL/ mladi u dvorani srednje škole Jelkovec u Sesvetama.

Na dva ringa, u modernoj multifunkcionalnoj dvorani i ambijentu dostojnom bilo kojeg europskog prvenstva, održano je više od 70 mečeva u svim dobnim skupinama uz rekordni odaziv boksačica i boksača iz 40-tak hrvatskih klubova. 

Publika u Jelkovcu mogla je uživati u brojnim odličnim mečevima koji su mnogima poslužili kao glavni ispiti i provjera forme uoči skorašnjih državnih prvenstava mlađih seniora, seniora U22, juniora i kadeta. 

Natjecatelji zadarskog BK Ares, od kojih je velika većina početnici u natjecateljskom boksu, osvojili su ukupno 14 bodova. Pobjede su ostvarili Petar Pavlović, Nikola Matić i Leon Dunatov, dok su poraze zabilježili Leana Zanić, Mihovil Čulina, Lukas Sčosić, Luka Ninčević i Luka Bukvić.

Potencijal naše mlade postave je vidljiv imajući na umu da je većina njih imala samo 0 ili 1 meč. Svaki meč, bez obzira na ishod, pruža lekcije i iskustvo koje će im pomoći da rastu i razvijaju se kao boksači. Njihova strast, odricanje i upornost su  temelj  na kojem gradimo njihovu budućnost u sportu.

U Sesvetama vodili su ih treneri Vedran Bajlo, Nikola Marketin i Karla Tadić.
 


Reci što misliš!