Sport

Nogomet

U Milanu odlučili: Ne produžuju ugovor sa Zlatanom Ibrahimovićem

U Milanu odlučili: Ne produžuju ugovor sa Zlatanom Ibrahimovićem
AP Images

Talijanski nogometni velikan Milan objavio je kako neće produžiti ugovor s legendarnim švedskim napadačem, 41-godišnjim Zlatanom Ibrahimovićem koji ističe na kraju ove sezone.

Ibrahimović je ove sezone prožete ozljedama sakupio tek 144 minute na terenu u četiri nastupa, ali je postao i najstariji strijelac u povijesti Serie A iskoristivši kazneni udarac protiv Udinesea u ožujku.

Ibrahimović se u Milan vratio početkom 2020. godine te je prošle sezone s momčadi osvojio naslov prvaka Italije, prvi nakon 2011. godine kada je Šveđanin također bio u sastavu. Ibrahimović je dres "crno-crvenih" nosio i od 2010. do 2012. godine.

Trener Milana Stefano Pioli kazao je kako Ibrahimović neće biti u konkurenciji za susret protiv Verone u nedjelju kojim će Milan zaključiti sezonu, ali će se nakon utakmice upriličiti svečanost u njegovu čast.

"Milan će se oprostiti od Zlatana Ibrahimovića kratkom svečanosti koja će uključivati sve gledatelje. Zahvaljujemo mu na veličanstvenim zajedničkim godinama", kazao je glasnogovornik kluba.


Reci što misliš!