Sport

Sunset Sports Media Festival

Sportske zvijezde i stručnjaci s bogatim iskustvom okupljaju se u Zadru

Sportske zvijezde i stručnjaci s bogatim iskustvom okupljaju se u Zadru
Luka Stanzl, Šime Zelić /PIXSELL, Mario Pavlović

Sunset Sports Media Festival i ove je godine neizbježna stanica za sve koji žele pratiti najnovije trendove iz svijeta sporta, medija i marketinga.

Tri dana bogatog programa, od 1. do 3. lipnja, obilježit će uspješne sportske zvijezde, stručnjaci s bogatim iskustvom – najveća domaća i internacionalna imena koja će sudjelovati u inspirativnim predavanjima i edukativnim panelima na kojima će podijeliti svoja znanja i iskustva o aktualnim temama te prezentirati vodeće projekte i inovacije.

Bivši NBA prvaci i aktualni voditelji najpopularnijeg košarkaškog podcasta „All the Smoke“ Matt Barnes i Stephen Jackson, proslavljeni hrvatski tenisač s iskustvom rada u pravnoj službi NBA lige i na Wall Streetu Mario Ančić, zvijezda sportskog programa CBS-a Kate Abdo, predsjednik Showtime Sportsa Stephen Espinoza, jedan od najboljih svjetskih košarkaških menadžera Miško Ražnatović, osnivač Good Game Globala Nikola Stolnik, vodeći čovjek marketinga FIBA-e Frank Leenders, bivša NBA i hrvatska košarkaška zvijezda Damjan Rudež, višestruko nagrađivani kreativni direktor i producent hrvatskih korijena Pete Radovich, direktorica za brand alliances u Major League Socceru Martina Knežević te svjetski kralj surfinga Robby Naish samo su neka od imena koja dolaze na ovaj najveći sportsko-medijski događaj koji se ne propušta.

Sunset Sports Media Festival će se održati od 1. do 3. lipnja 2023. u Providurovoj i Kneževoj palači u Zadru (Poljana Šime Budinića 3).

Festival će u četvrtak 1. lipnja otvoriti intrigantni sportsko-dokumentarni film nabijen snažnim emocijama „Football must go on“ koji prati priču nogometaša ukrajinskog kluba Šahtara iz Donjecka.

Film je rezerviran samo za posjetitelje Sunset Sports Media Festivala dok će tek na jesen biti pušten u distribuciju diljem svijeta. Ekskluzivnu projekciju ovog filma svojim dolaskom uveličat će predstavnici HNS-a i Šahtara, ali i brojni drugi visoki dužnosnici iz svijeta sporta i businessa.

 


Reci što misliš!