Sport

Nogomet, SP 2022 Katar

Kramarić: Dominirali smo i zasluženo pobijedili, protiv Belgije idemo na pobjedu

Kramarić: Dominirali smo i zasluženo pobijedili, protiv Belgije idemo na pobjedu
PIXSELL

Posebna večer, kako za mene tako i za cijelu momčad, rekao je hrvatski nogometaš Andrej Kramarić koji je postigao dva pogotka u pobjedi Hrvatske 4-1 protiv Kanade, u drugom kolu skupine F SP-a.

„Početak je bio težak, ali pokazali smo ono što Hrvatska uvijek pokazuje. Imali smo fokus i psihičku snagu. Vratili smo se na pravi način i na kraju dominantno pobijedili. No, nema velikog slavlja. Zadnja utakmica u skupini odlučuje, a mi, naravno, želimo proći dalje. Moja dva pogotka? Naravno da je ovo posebna večer i za mene i za cijelu momčad. Ne daju se često dva gola na svjetskom prvenstvu. Ovo je san snova“, rekao je odmah nakon utakmice Andrej Kramarić, dok je zadovoljno dvoboj komentirao i Dejan Lovren.

„Ova pobjeda je prije svega donijela olakšanje jer je bio veliki presing na nama. Ova tri boda su nam bila jako važna. Osim prvih pet minuta sve smo odradili fantastično, a taj primljeni pogodak nam je možda čak i trebao da se probudimo. Iznenadili su nas, istina, ali nakon toga je sve funkcioniralo. I dalje je sve na nama, idemo odraditi posao protiv Belgije. Bit će teško“.

Dvije asistencije na utakmici upisao je Ivan Perišić koji je poslije slavlja protiv Kanade zadovoljno komentirao.

„Morali smo igrati bolje nego li protiv Maroka i uspjeli smo u tome. Protiv Maroka to nije bila Hrvatska kao inače, bili smo previše fokusirani na obranu. Ni danas nije bilo dobro u prvih 10-15 minuta, ali kasnije smo se vratili na pravi način. Dominirali smo i zasluženo pobijedili. Sada se lakše diše, prva pobjeda uvijek daje vjetar u leđa. Sve je i dalje na nama, ne smijemo izgubiti protiv Belgije, ali mi ćemo ići na pobjedu. Moramo biti pametni, ali kada ovako igramo nema straha“, rekao je Perišić.


Reci što misliš!