Sport

#KKOI

Župan Longin primio dvostruke državne prvake KKOI Zadar

Župan Longin primio dvostruke državne prvake KKOI Zadar
Marko Dimić/PIXSELL

Za osvajače dvostruke krune ove sezone, predstavnike Košarkaškog kluba osoba s invaliditetom Zadar, danas je organiziran prijem u Županiji. Župan Longin obećao je dečkima da će im kupiti par sportskih kolica čija se cijena kreće između 40 i 60 tisuća kuna.

Nakon riječi dobrodošlice župan Božidar Longin čestitao je dečkima na svemu učinjenom ove sezone a li i do sada u promociji grada Zadra.

- Vrlo smo ponosni na vas. Naša ljubav traje već neko vrijeme jer smo mi vama dali i godišnju nagradu  2019. Godine. Ali ovaj nas vaš uspjeh posebno veseli. Kao zaljubljenik u sport znam da je u sportu trud i rad ispred svega. Svaki uspjeh je jedan ogroman trud i rad, a kod vas je to izraženo još i više i ovaj je uspjeh puno veći nego što itko od nas može zamisliti. Hvala vam što ste nas učinili ponosnima – izjavio je Longin.

U ime KKOI Zadar na prijemu i praćenju kluba od samih početaka zahvalio se predsjednik Filip Jadrijev.

- Ponovili smo uspjeh od prije tri godine kada smo također osvojili duplu krunu i na radost svih još smo jednom pokazali da je ovo grad košarke jer nije bilo trofeja koji se mogao osvojiti, a da nije došao u Zadar. Izuzetno smo ponosni što smo tome svojim naslovima doprinijeli i mi iz KKOI Zadar.

Kako bi iz KKOI Zadar mogli nastavit s onim što najviše vole, treniranjem i igranjem košarke, Jadrijev je Longinu uputio zamolbu za nabavkom novih sportskih kolica koja su najskuplji dio opreme i čija se cijena kreće između 40 i 60 tisuća kuna. Župan je velikodušno obećao kako će umjesto jednih, Zadarska županija donirati KKOI Zadar dvoja kolica. 

​​​​​

Reci što misliš!