Sport

košarka, ht premijer liga

Duje Brala uoči Škrljeva: Moramo uzeti još jednu pobjedu u domaćem prvenstvu

Duje Brala uoči Škrljeva: Moramo uzeti još jednu pobjedu u domaćem prvenstvu
Bojan Bogdanić

Zadar će večeras odigrati svoju drugu utakmicu u dva dana i to protiv Škrljeva. Utakmica će se odigrati u sklopu 6. kola HT Premijer lige u dvorani Krešimira Ćosića u 19:00h. Prilika je to da se barem donekle, ako je to uopće moguće, ispere gorak okus iz usta nakon poraza od Krke.

Škrljevo je sezonu otvorilo s tri pobjede, dok su Zadrani u prošlom kolu protiv osječkih Vrijednosnica upisali svoju četvrtu pobjedu u domaćem prvenstvu. Podsjećamo kako trenera Veljka Mršića neće biti zbog samoizolacije te će ulogu glavnog stratega preuzeti Ivan Perinčić.

"Možemo očekivati jedan energični Zadar, s čvrstom igrom, trebamo odigrati dobru obranu, biti na svakom skoku. I moramo uzeti još jednu pobjedu u domaćem prvenstvu", rekao je mladi Duje Brala.

"Težak raspored, svjesni smo da će ove sezone biti ovakvih situacija gdje igramo dan za danom. Bit će teška utakmica s obzirom na to da nas u ponedjeljak čeka jedna energetski zahtjevna utakmica s Krkom, igračima će biti teško odmah sljedeći dan odigrati još jednu takvu utakmicu. Nadam se da će igrači koji možda budu manje energetski potrošeni dati svoj doprinos više protiv Škrljeva i da ćemo u toj utakmici pobijediti. Škrljevo je dobra ekipa, dobro igraju ove godine, puno bolje nego prošle. To će biti jedan test, pogotovo nakon utakmice s Krkom da odigramo dobro i da ostanemo u pozitivnom ritmu", najavio je utakmicu pomoćni trener Ivan Perinčić.


Reci što misliš!