Sport

primarni cilj - razvoj mladih igrača

NK Zadarnova u drugu je godinu svog djelovanja zakoračio energično

NK Zadarnova u drugu je godinu svog djelovanja zakoračio energično

U ŠC Višnjik, na nogometnom igralištu, te malonogometnim terenima, a povremeno i prema planu i programu i na ostalim sportskim i rekreacijskim terenima, već godinu dana vježbaju članovi NK Zadarnova. Taj je klub utemeljen prije godinu dana kad je počela djelovati klupska nogometna škola čiji je voditelj Antonio Perica.

"Klub je sastavio svoj plan i program i u njegovu ostvarenju aktivni su bili svi treneri, navlastito naši polaznici kojih danas imamo stotinjak u dobi od četiri do 17 godina. Naše pionirska i kadetska momčadi nastupale su u Dalmatinskoj ligi, ali i ostale selekcije ostvarile su dobre rezultate. Imamo dobro ozračje, naši polaznici motivirani su i predani, jednako kao i svi treneri koji u klubu rade", kaže Antonio Perica.

NK Zadarnova u drugu je godinu svog djelovanja zakoračio energično.

"Uopćeno, naš je primarni cilj razvoj mladih igrača!"

Nedavno je stručni stožer ojačan dolaskom Damira Čačića, Alena Glavića i Josipa Bilavera, a već prije u njemu su djelovali trener za fizičku pripremu, trener vratara i fizioterapeut.

"Zadovoljni smo. Imamo partnere koji su nam omogućili nabavku kvalitetne opreme i rekvizita i stvorili smo bitne uvjete za kontinuirani kvalitetan rad."

Zadarnova i dalje će pretežiti dio svog programa ostvarivati u ŠC Višnjik, a jedan dio u suradnji s NK Škabrnja ’91 u vremenu dok na velikom igralištu traju radovi na zamjeni prirodne trave umjetnom podlogom.


Reci što misliš!