Sport

#košarka

Longin: Nije istina da smo već našli novog trenera KK Zadar

Longin: Nije istina da smo već našli novog trenera KK Zadar
KK Zadar

Uvijek je zanimljivo u Zadru po pitanju košarke.

U kuloarima se pročulo da je vodstvo kluba počelo pregovarati o imenu novog trenera KK Zadar a da prethodno nije obavljen razgovor s Danijelom Jusupom koji je nedavno nakon dvanaest godina posta u Zadar vratio trofej, osvojen je Krešin Kup.

Jučer je Jusup rekao sljedeće.

„Gledajte, u principu kad sam ja potpisao taj raskid ugovora, od tada ja više nisam trener Zadra i nemam ja sada njima nikakvo pravo bilo što zamjerati, oni mene hoće ili neće. Svatko traži svoj put, to mogu razumjeti, ali ako pričaju s nekim, mislim da bi bilo u redu da su prvo razgovarali sa mnom“.

Kontaktirali smo i drugu stranu, sportskog direktora Branimira Longina.

„I ja sam to čuo i da smo već našli novog trenera. To nije istina, s nikim nismo pričali još uvijek pa tako niti s Jusupom. Svakako da ćemo s njim prvim popričati ali to će sve biti tek nakon što se bude znalo što će biti s ABA ligom i kad budemo znali više pojedinosti o buždetu za iduću sezonu”.

Dodajmo ovome da se prva momčad vratila treninzima prije dva dana, istina tu su sada juniori dok se idućeg tjedna očekuje i dolazak seniora Palokaja, Junakovića, Gilberta, Uljarevića, Planinića i Vujčića, igrača koji s momčadi s Višnjika imaju potpisane višegodišnje ugovore.


Reci što misliš!