Sport

Košarka, KK Zadar

Danijel Jusup: Zaslužio sam da se sa mnom prvim priča

Danijel Jusup: Zaslužio sam da se sa mnom prvim priča
Marko Dimić/PIXSELL

Tko će biti novi trener KK Zadar, ostaje li osvajač Krešinog Kupa Danijel Jusup i dalje za kormilom sastava s Višnjika još uvijek nije poznato.

Je li kontakt vodećih ljudi kluba s njim uspostavljen.

„Nakon završetka sezone smo se dogovorili da ćemo sjesti i razgovarati. Do toga nije došlo i nemam kontakt s ljudima iz kluba, nakon što sam potpisao sporazumni raskid ugovora više se nismo čuli“.

Kruže informacije da se razgovara s drugim trenerima za mjesto osobe koja će u novu sezonu povesti košarkaše Zadra.

„Gledajte, u principu kad sam ja potpisao taj raskid ugovora, od tada ja više nisam trener Zadra i nemam ja sada njima nikakvo pravo bilo što zamjerati, oni mene hoće ili neće. Svatko traži svoj put, to mogu razumjeti, ali ako pričaju s nekim, mislim da bi bilo u redu da su prvo razgovarali sa mnom“.

U teškoj situaciji ste došli, osvojili Kup, publika vas je prihvatila odlično. Reakcija navijača govori da im se taj potez nije baš svidio.

„Ja bih volio ostati u Zadru, to sam i prije rekao i stalno govorim. To je moj klub, ne mogu reći da nisam očekivao da će se suradnja nastaviti jer mislim da se dosta napravilo. Vidim lijepu priliku da se krene u nešto novo, međutim, imam ja već dosta iskustva te me ništa ne može iznenaditi. Drago mi je da me navijači podržavaju, da su prepoznali rad koji je tu napravljen i ja im se ovim put zahvaljujem, to mi puno znači, bez obzira ostao ja u Zadru i dalje ili ne“.


Reci što misliš!