Sport

vrijeme danas

U Dalmaciji sunčano uz temperature između 18 i 21 °C

U Dalmaciji sunčano uz temperature između 18 i 21 °C
Bojan Bogdanić

Do petka će još biti stabilno - pretežno sunčano, osobito u četvrtak i vedro, te iznadprosječno toplo, ujutro ponegdje uz maglu, na kopnu pri tlu i slab mraz. Za vikend slijedi promjena!

U četvrtak će u Slavoniji, Baranji i Srijemu prevladavati sunčano i danju malo toplije nego u srijedu. Jutarnja temperatura između 2 i 4 °C, a najviša dnevna od 19 do 21 °C.

Malo toplije bit će i u središnjoj Hrvatskoj, uz temperaturu od 20 do 22 °C. Bit će sunčano, uz slab vjetar, a ujutro postoji mala vjerojatnost za mjestimičnu kratkotrajnu maglu.

Pretežno sunčano bit će i u gorju, ujutro rijetko gdje uz kratkotrajnu maglu, a na sjevernom Jadranu gotovo vedro. Pritom će jutarnja temperatura u gorju biti između 0 i 3 °C pa postoji mogućnost za slab mraz pri tlu, a danju posvuda ugodna toplina, uz najvišu temperaturu između 17 i 21 °C. Uz obalu će ujutro još puhati umjerena, podno Velebita i jaka bura, a zatim vjetar uglavnom slab.

Sunčano će biti i u Dalmaciji, uz temperaturu između 18 i 21 °C, a jutro će u unutrašnjosti biti i dalje razmjerno svježe. Ujutro će uz obalu puhati slaba do umjerena bura, danju uglavnom vjetar promjenljiva smjera, uz malo valovito more.

Obilje sunca i ugodne topline bit će i na jugu Hrvatske. Nakon bure u jutarnjim satima, danju će puhati vjetar s mora, uglavnom slab.


Reci što misliš!