Sport

Manchester City

Guardiola: Yaya Toure nas napušta na kraju sezone, bio je vrlo važan igrač za klub

Guardiola: Yaya Toure nas napušta na kraju sezone, bio je vrlo važan igrač za klub

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola objavio je na konferenciji za novinare uoči utakmice protiv Huddersfielda kako će Yaya Toure napustiti klub na kraju sezone

Yaya Toure stigao je u Manchester City još 2010. godine iz Barcelone, a krajem prošle sezone potpisao je ugovor na još jednu godinu. Kako je rekao trener Pep Guardiola, reprezentativac Obale Bjelokosti neće produžiti ugovor s novim-starim prvacima Engleske.

Pred Cityjem su dvije uzastopne utakmice na domaćem terenu kojima će zaključiti sezonu domaćih susreta. U nedjelju dočekuju Huddersfield, a zatim u srijedu na Etihad stiže Brighton.

"U utakmici protiv Brightona fokusirat ćemo se na pobjedu i Yayu, pokušat ćemo slaviti u tom susretu za njega. U klub je stigao na početku dugačkog putovanja i gdje smo mi sada njegova je zasluga. Bio je vrlo važan igrač", kazao je Guardiola koji je istaknuo kako će ostati još sigurno jedno sezonu trener kluba.

"Sigurno ostajem još jednu sezonu. Imamo još tri utakmice do kraja sezone i vremena za sve u životu. Ono o čemu trebamo razmišljati jest pobjeda u sljedećem dvoboju uz koje možemo probiti neke rekorde. Bit će poseban dan kada podignemo trofej, svi ćemo u tome uživati", zaključio je Guardiola.


Reci što misliš!