Sport

Košarka, Kup Ružice Meglaj-Rimac

Marija Mazija: Bolja ekipa nije pobijedila i s time se teško mogu pomiriti

Marija Mazija: Bolja ekipa nije pobijedila i s time se teško mogu pomiriti
HKS

Košarkašice Zadra jučer su imale veliku priliku ispisati povijest kluba i po prvi put ući u finale Kupa Ružice Meglaj-Rimac. Nažalost, to im nije pošlo za rukom, a trenerica naših košarkašica Marija Mazija pronašla je i razlog takvom epilogu.

- U samoj najavi utakmice rekla sam kako se nadam jednoj dobroj utakmici u kojoj će pobijediti bolji protivnik. Nažalost, to se nije dogodilo i ne mogu se s tim pomiriti. Mislim da smo mi bili ekipa koja je trebala ući u finale jer smo igrali odličnu košarku. Imali smo rezultat u svojim rukama sve do kraja treće četvrtine kada je ekipa Raguse dobila lagani sudački poguranac zbog čega je utakmica i završila kako je završila. Ja ću biti poštena i čestitati Ini Marin koja je iskusno tri sekunde prije kraja uzela loptu i zabila preko igrača s centra. Ali mislim da taj šut ne može umanjiti sve ono što smo mi učinile na ovoj utakmici kroz svih četrdeset minuta u kojima smo mi bile te koje su zaslužile igrati finale.

Mazija je dodala i sljedeće:

- Ne sviđa mi se više ovo da domaćin završnice jednostavno mora igrati finale. Neka o tome odlučuju djeca na parketu, koja se za to odriču puno toga, a ne netko drugi koji uopće ne razumiju što to znači, zaključila je Mazija.


Reci što misliš!