Sport

Bundesliga 17/18

Schalke u derbiju 24. kola slavio kod Bayera

Schalke u derbiju 24. kola slavio kod Bayera
twitter / FC Schalke 04

Nogometaši Schalkea u derbiju su 24. kola Bundeslige upisali pobjedu na gostovanju kod Bayer Leverkusena. Još jednom za Schalke nije nastupio Marko Pjaca dok je Tin Jedvaj odradio solidnih 70 minuta za Bayer

Posve zasluženu pobjedu ubilježio je Schalke u gostima kod Bayer Leverkusena. U derbiju 24. kola Bundeslige Schalke je s 2:0 svladao Apotekare i na prvenstvenoj ljestvici skočio na treće mjesto.

Bolje je momčad Domenica Tedesca otvorila susret što je vrlo brzo znala i unovčiti. Već nakon deset minuta igre dugu loptu na Burgstallera šalje Caligiuri, Burgstaller se lako rješava svog čuvara i šalje loptu u donji lijevi dio Bayerovog gola za vodstvo 1:0.

Posao je Schalkeu olakšan u 38. minuti, u vrlo kratkom razdoblju Kohr prikuplja dva žuta kartona, Bayer je gotovo dvije trećine susreta igrao s igračem manje.

Na mukama je bio domaći vratar Leno, ali zadržali su šanse nogometaši Bayera do same završnice kada Nabil Bentaleb iz jedanaesterca u 89. minuti potvrđuje pobjedu gostiju.

Tin Jedvaj nastavio je skupljati minute u dresu Bayera, startao je od prve minute i bio vrlo dobar, igru je napustio u 71. minuti.

Marko Pjaca još je jednom završio na klupi, ovog puta nije niti ulazio u igru.


Reci što misliš!