Sport

nakon treće tansplantacije bubrega

Klasnić dobio ponudu za povratak na teren!

Klasnić dobio ponudu za povratak na teren!
Goran Stanzl/PIXSELL

Ivan Klasnić opet na travnjaku? Moguće...

U razgovoru za Weser Kurier, kojeg prenosi Sportarena, bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić otkrio je mogućnost da ga opet vidimo u kopačkama na nogometnom travnjaku.

Klasnić je obavio tri transplantacije bubrega, posljednju u listopadu u Zagrebu, ali stanje mu je sada daleko bolje, pa otud i želja za nogometom.

Nisam nov čovjek, ali mnogo je toga sad ugodnije. Mogu piti što i koliko želim, jesti što želim. Više ne moram ići na dijalizu. Život je sada jednostavniji i to je lijepo. Nije mi ni prije bilo loše, ja definitivno nisam tip koji se žali. U vrijeme kad sam morao na dijalizu smio sam unijeti litru i pol tekućine u tom razdoblju. U to se nije ubrajala samo voda, već i hrana koja je sadrži poput juhe ili salate. Lijepo je biti bez tih zabrana, a i vrijeme koje sam provodio na dijalizi sad mogu koristiti na drugačiji način”,  otkrio je bivši igrač Werdera koji se ne vidi kao trener jednog dana.

Ne, nije to za mene. No, zato sam nakon transplantacije dobio ponudu da nastavim igrati, možda je to opcija. Moram do ljeta ući u formu.

37-godišnji napadač ima, pak, jednu veliku želju.

Nisam još imao oproštajnu utakmicu , volio bih je imati na Weserstadionu, o čemu smo već pričali. No, sad imam novi bubreg, a to vam je kao promjena motora na automobilu. Sad imam novi. Nakon prve transplantacije vratio sam se nogometu, zašto tako ne bi bilo i sada?


Reci što misliš!