Sport

Nogomet

Dele Alli suspendiran jednu utakmicu, propušta Sloveniju

Dele Alli suspendiran jednu utakmicu, propušta Sloveniju
Screenshot

Disciplinsko povjerenstvo koje je otvorilo istragu prihvatilo je objašnjenje da gesta nije bila namijenjena sucu susreta Clémentu Turpinu, ali ju je svejedno osudilo.

Veznjak Tottenhama i engleske reprezentacije Dele Alli suspendiran je jednu utakmicu nakon što je na kvalifikacijskoj utakmici za SP 2018. između Engleske i Slovačke u rujnu pokazao srednji prst te će propustiti susret protiv Slovenije koja je na rasporedu idući tjedan, objavila je u petak FIFA. 

Alli, koji je zbog nesportske geste kažnjen i sa 5.000 švicarskih franaka (4.366 eura), priznao je da je pokazao srednji prst u 77. minuti utakmice koja je igrana 4. rujna, ali je objasnio da je to bila šala usmjerena prema njegovom bivšem suigraču Kyleu Walkeru, a ne sucu.

Disciplinsko povjerenstvo koje je otvorilo istragu prihvatilo je objašnjenje da gesta nije bila namijenjena sucu susreta Clémentu Turpinu, ali ju je svejedno osudilo.

Engleska, koja je prva u skupini F sa 20 bodova, pet više od drugoplasirane Slovačke, moći će računati na Allija u zadnjem kvalifikacijskom susretu protiv Litve 8. listopada. 

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!