Sport

Nogometni mercato

Rakitić ističe da će Dembele biti dočekan raširenih ruku

Rakitić ističe da će Dembele biti dočekan raširenih ruku
bvb.de

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić rekao je da će najskuplje pojačanje u povijesti Barcelone 20-godišnji Ousmane Dembele biti dočekan raširenih ruku

"Prihvatit ćemo Dembelea raširenih ruku. U Dortmundu je pokazao svoj potencijal. Razgovarao sam s ljudima u Njemačkoj i rekli su mi fantastične stvari o njemu. Nadam se da će se i ovdje istaknuti", izjavio je Rakitić u subotu nakon što je Barca u 2. kolu španjolskog prvenstva slavili s 2-0 na gostovanju kod Alavesa,  a dvostruki strijelac za katalonsku momčad bio je Lionel Messi.

Barcelona je u petak iz Borussije Dortmund dovela 20-godišnjeg krilnog napadača Dembelea za 105 milijuna eura, a španjolski mediji procjenjuju da bi zajedno s bonusima taj transfer mogao biti težak između 130 i 140 milijuna eura. Barcelona nikada nije toliko platila za nekog igrača.

Dembele je fantastičan dribler, a u Borussiju je stigao prošlog ljeta za 15 milijuna eura iz Rennesa. Trener Barcelone Ernesto Valverde rekao je kako će im Dembele vratiti "dubinu" koju su u napadu izgubili odlaskom Brazilca Neymara u PSG.


Reci što misliš!