Sport

International Champions Cup

Mandžukić i Džeko strijelci, Juventus slavio nakon penala

Mandžukić i Džeko strijelci, Juventus slavio nakon penala
Italy Photo Press/PIXSELL

Roma i Juventus su u trećoj utakmici International Champions Cupa odigrali 1:1, a nakon izvođenja jedanaesteraca slavila je stara dama

Goal izvještava kako je Mario Mandžukić zaigrao na lijevom boku uz Dybalu i Cuadrada, a zahvaljujući potpori Alexa Sandra koji je odlično probijao po istoj strani, hrvatski je napadač Juventusu osigurao vodstvo.

Sandro ga je uposlio dugom prizemnom loptom u 29. minuti, a Mandžo je zaobišao golmana Alissona i loptu je pospremio u mrežu.

Međutim, stara dama na kraju nije slavila nakon 90 minuta jer je kod Rome proradila 'balkanska' veza. Edin Džeko i Aleksandar Kolarov su pokazali zašto su bili tako uspješni u Manchester Cityju, ali i da su nakon godina razdvojenosti i dalje odlično povezani na terenu.

Kolarov je u 74. minuti s lijeve strane ubacio na peterac, a tamo je loptu dočekao Džeko i ugurao ju je u mrežu.

Pri izvođenju jedanaesteraca uspješniji je bio talijanski prvak, a Romu je koštao prvi promašaj - pucao je Tumminello. Pogađali su potom Pellegrini, Iturbe, Peres i Under, ali to nije bilo dovoljno jer su svih pet Juventusovih izvođača bili uspješni - Lichtsteiner, Barzagli, Bernardeschi, Khedira i Costa.

Dodajmo da je Džeko kod Rome igrao do 82. minute, a Pjanić i Mandžukić su zamijenjeni u 66. minuti.


Reci što misliš!