Sport

Nogometni mercato

Modrić je želja Milana u zimskom prijelaznom roku

Modrić je želja Milana u zimskom prijelaznom roku
Goran Stanzl/PIXSELL

Od transfera ovog ljeta neće biti ništa, ali sve ovisi o tome koliko će Modrić igrati u prvom dijelu sezone. Čelnici Milana planiraju iskoristiti dobre veze s čelništvom Reala i dovesti Modrića u siječnju

Luka Modrić ne prestaje se dovoditi u vezu s AC Milanom! Hrvatski kapetan u siječanjskom prijelaznom roku mogao bi pojačati redove talijanskog velikana i predvoditi novu generaciju igrača spremnih pokoriti Europu u narednih par sezona.

Od transfera ovog ljeta neće biti ništa, ali sve ovisi o tome koliko će Modrić igrati u prvom dijelu sezone, pišu 24 sata. Čelnici Milana planiraju iskoristiti dobre veze s čelništvom Reala i dovesti Modrića u siječnju kada će imati 32 godine, piše španjolski As. Bio bi to jedan od posljednjih dijelova slagalice Fassonea i Mirabellija.

Talijanski div probudio se iz petogodišnjeg zimskog sna i zaljuljao nogometni svijet paklenim ljetnim prijelaznim rokom. Fassone i Mirabelli doveli su niz mladih pojačanja, igrača koji su momentalno zacementirali svoju poziciju u prvoj momčadi. Milan je toliko imao loš igrački kadar.

Milan je već potrošio oko 160 milijuna eura, stigli su Musacchio, Kessie, Rodriguez, Calhanoglu, Andre Silva, Andrea Conti i Borini, a planira dovesti Pierre-Emericka Aubameyanga do početka trećeg pretkola Europske lige. Ustvari, da se pita čelništvo Milana, Auba bi već sutra bio u Milanellu i usavršavao taktičke poteze uoči odlaska na pripremne utakmice u Kinu. No, situacija je u stvarnosti drugačija jer su klubovi još uvijek daleko od dogovora cijene transfera. Milan nudi 60 milijuna, Borussia traži minimalno 75 milijuna eura.

Dok se čeka Auba, Fassone i Mirabelli intenzivno rade na dovođenju Lucasa Biglije iz Lazija. Klubu je potreban kvalitetan zadnji vezni, regista koji bi vodio momčad. Milanova struka smatra da Riccardo Montolivo nije dorastao zadatku vođenja novog Milana i traži mu zamjenu. To je trebao biti Modrić, ali pošto trenutno nije dostupan rupu će popuniti Biglia.


Reci što misliš!