Sport

Nogomet

Lampard želi do kraja karijere ostati u Chelseaju

Lampard želi do kraja karijere ostati u Chelseaju

Posljednjih mjeseci su se povremeno održavali pregovori oko produženja ugovora engleskog reprezentativca

Frank Lampard je danas obradovao navijače Chelsea izjavivši kako želi ostati u tom klubu i sljedećih šest ili sedam godina. Ova vijest dolazi u pravo vrijeme za menadžera Avrama Granta, koji u drugom dijelu sezone ima zadatak pokušati stići zaostatak za vodećim momčadima na ljestvici.

Menadžer Chelsea je trenutno u pregovorima oko dovođenja dvojice novih igrača - Nicolasa Anelke i Borislava Ivanovića, ali Lampardova izjava kako želi ostati u klubu do kraja karijere ima puno veće značenje.

Posljednjih mjeseci su se povremeno održavali pregovori oko produženja ugovora engleskog reprezentativca, a kako se sve skupa dosta oteglo, krenule su i glasine o njegovom mogućem odlasku na kraju sezone.

Za sada se ne očekuje da 29-godišnji nogometaš, koji ima još 18 mjeseci ugovora, potpiše novi ugovor, ali to nakon ove izjave više ne bi trebalo zabrinjavati navijače ovog kluba.

"Mislim da nigdje drugo ne bih dobijao ljubav kakvu mi pružaju navijači Chelsea. To me jako veže uz ovaj klub i volio bih ovdje ostati i sljedećih šest ili sedam godina. Trenutno sam u klubu koji mi se sviđa i živim u gradu koji volim i nemam razloga ništa mijenjati." - rekao je Lampard.


Reci što misliš!