Sport

Košarka, ACB liga

Perasović: Ili ćemo pobijediti Granadu, ili ćemo ispasti!

Perasović: Ili ćemo pobijediti Granadu, ili ćemo ispasti!

Tri kola prije kraja Madriđani drže pretposljednje, 17. mjesto na ljestvici s dvije pobjede manje od 16-oplasirane Granade

Košarkašima madridskog Estudiantesa, koje vodi hrvatski trener Velimir Perasović, prijeti prvo ispadanje iz elitne španjolske lige u 60-godišnjoj povijesti kluba.

Tri kola prije kraja Madriđani drže pretposljednje, 17. mjesto na ljestvici s dvije pobjede manje od 16-oplasirane Granade. Upravo kod Granade “studenti” će u 32. kolu pokušati zadržati kakve-takve izglede za opstanak. Nakon toga na svom će parketu ugostiti ViveMenorcu naših Baždarića i Stojića, te u posljednjem kolu otići posljednjeplasiranom Leonu Brune Šundova.

- Momčad mora znati da u slučaju poraza kod Granade definitivno ispadamo. Ukoliko pobijedimo, postojat će još podosta opcija za spas. Moramo biti svjesni da je sljedeća utakmica naša posljednja šansa, utakmica o kojoj ovisi cijela sezona – izjavio je hrvatski trener na klupi Estudiantesa.

U nedjelju je Perasovićevu momčad u crno zavio Marko Tomas i suigrači iz Fuenlabrade, koji su tom pobjedom (72-68) praktički osigurali opstanak.


Reci što misliš!