Sport

Povratak na teren

GloboEsporte.com: Eduardo se vraća za četiri mjeseca!

GloboEsporte.com: Eduardo se vraća za četiri mjeseca!

Eduardo je u utorak primio odlične vijesti

Brazilski portal clic.rbs prenosi odlične vijesti vezane uz oporavak hrvatskog reprezentativa Eduarda, pozivajući se na GloboEsporte.com.

Eduardo je u utorak primio odlične vijesti. Nakon razgovora s liječnikom brazilske nogometne reprezentacije Joseom Luisom Runcom, spoznao je da bi trebao započeti s treninzima već za četiri mjeseca. Prve su prognoze, nakon Eduardove operacije, bile da će Arsenalov napadač pauzirati devet mjeseci. Međutim, sudeći prema Runcovom iskazu, proces oporavka trajat će ukupno oko šest mjeseci...

- Doktor je rekao da će se Eduardo vratiti za četiri mjeseca. Eduardo je jako sretan - izjavio je Narley da Silva, Eduardov prijatelj i rođak.

Eduardo je već započeo s fizikalnom terapijom u Runcovoj klinici R9, u kojoj se oporavlja i Milanov napadač Ronaldo. Eduardo je pod paskom fizioterapeuta Odira de Souze, koji je također dio liječničkog tima brazilske reprezentacije.

- Eduardo ide svako jutro u kliniku. Odir će još odlučiti hoće li nedjeljom imati slobodan dan. Za početak su predviđene samo neke elementarne vježbe, a kako će vrijeme odmivati, radit će sve intenzivnije - zaključio je Narley da Silva.


Reci što misliš!