Sport

Nogomet

Milan pregovara s Lyonom o transferu Benzeme sljedećeg ljeta

Milan pregovara s Lyonom o transferu Benzeme sljedećeg ljeta

Benzema bi pak najradije u Barcelonu

U zadnjih godinu dana traje jaka pomama velikih europskih klubova za Karimom Benzemom, najboljim igračem Lyona i francuskim reprezentativcem.

Prošle sezone su najveći presing stvarala dva španjolska kluba (Real Madrid i Barcelona), ali su pregovore vodili Milan i neki engleski klubovi.

Po izvještajima Le Parisiena čelnici Milana su već sada počeli razgovore kako bi za sljedeće ljeto osigurali ovog sjajnog 20-godišnjeg nogometaša. Navodno su predstavnici Milana posjetili Gerland tijekom prošlog tjedna kada je Lyon debitirao u novoj sezoni Lige prvaka protiv Fiorentine (2-2).

Benzema je prošle godine potpisao novi ugovor s Lyonom koji traje do 2013. godine, no evidentno je kako neće dotad boraviti u sedmerostrukom francuskom prvaku. Vrlo vjerojatno će sljedećeg ljeta uprava popustiti pred sve jačim pritiskom bogatih klubova.

Cijena na tržištu Benzeme je 23 milijuna eura, no realno je očekivati kako će budući klub Benzeme iskrcati pred Lyon i veću svotu. Zasad je Milan prvi u redu, makar je Benzema nerijetko govorio:

- Volio bih karijeru nastaviti u Barceloni.


Reci što misliš!