Sport

Nogomet, transferi

Za Pranjića zainteresirani Milan i Real

Za Pranjića zainteresirani Milan i Real

Hrvatski nogometni reprezentativac i nogometaš Heerenveena, Danijel Pranjić (27), na meti je dva ponajveća nogometna kluba u povijesti.

Španjolski su mediji najprije objavili da bi Pranjića u svojim redovima volio vidjeti trener španjolskog prvaka Bernd Schuster. Otkriva se da su upravo Pranjića emisari “kraljevskog kluba” motrili na jednoj od posljednjih utakmica hrvatske reprezentacije.

Madriđanima se, prenosi španjolski web-portal Mercafutbol, Pranjić posebice sviđa jer je iskoristiv na lijevoj strani terena i u obrambenoj i u veznoj liniji.

Navodi se da je jedna od njegovih najvećih snaga supermoćni šut, što je poduprto video-snimkama Pranjićevih ovosezonskih pogodaka za Heerenveen. Postigao ih je osam u sedam utakmica.

Ubrzo nakon toga pojavila se informacija iz talijanskih medija, kojom se tvrdi da bi Pranjića od Nove godine u svojim redovima rado vidjeli u AC Milanu. Hrvatski se nogometaš dopao Milanezima u dvoboju prvog kola Lige UEFA, koju su Talijani u Heerenveenu dobili 3-1.

U paketu bi Ancelotti i Galliani od Nizozemaca voljeli dobiti Pranjića i suigrača mu iz napada Roya Beerensa. Spominje se cijena za napadača (1,5 milijuna eura), dok za Pranjića pretpostavljaju da će koštati daleko više obzirom da ima potpisan ugovor do 2012. godine.

O tome pišu Tribalfootball.com, kao i francuski Football365.fr, portal koji je redovito pratio ovoljetna nastojanja iz Lyona da u svoje redove privole 27-godišnjeg Osječanina.


Reci što misliš!