Sport

Nogomet

Ballack: Želim u Chelseaju završiti karijeru

Ballack: Želim u Chelseaju završiti karijeru

Nijemac u Londonu

Kapetan njemačke nogometne reprezentacije Michael Ballack (32) okončao je sva moguća nagađanja oko njegovog tranasfera iz Chelseaja izjavom da bi na Stamford Bridgeu želio završiti karijeru.

- Uživam u svom boravku u Londonu, imam 32 godine i mogu se zamisliti kako karijeru završavam u Chelseaju – rekao je Ballack, koji je ugovorom vezan za londonske plave do lipnja 2009. godine.

Nedavne kritike na račun izbornika Joachima Löwa udaljile su Ballacka i Fringsa od skore prijeteljske utakmice s Engleskom. Ballack i Frings su se kasnije ispričali za taj istup, ali svejedno neće nastupiti protiv Gordog Albiona.

- Razgovarao sam s izbornikom i složili smo se da je još prereno za moj nastup s obzirom na nedavnu operaciju stopala. Za tako prestižnu utakmicu treba biti 100% spreman. Tek u utorak vratio sam se treninzima i trener Scolari (trener Chelseaja) rekao mi je da će me na početku lagano uvoditi u igru u domaćim natjecanjima – dodao je Ballack, koji je za “elf” debitirao 1999. godine i u 89 odigranih utakmica postigao je 39 golova.

Reci što misliš!