Sport

Premiership

Financijska kriza i u Tottenhamu

Financijska kriza i u Tottenhamu

Bez pojačanja u siječnju

Siječanjski prijelazni rok neće dovesti nikakvo zvučno ime u svlačionicu Tottenhama, potvrdio je menadžer momčadi Harry Redknapp.

- Kako da ikoga pogledamo u oči ako tijekom svjetske financijske krize izvedemo neku veliku transakciju. Pravi će izazov biti izvući maksimum iz postojećeg kadra - rekao je predsjednik Tottenhama Daniel Levy.

Ove riječi mogle bi dodatno demoralizirati navijače Spursa kojima je menadžer kluba poručio da će s postojećim sastavom teško izboriti neko natjecanje u Europi sljedeće godine.

- Ne mogu vam lagati. Trudimo se dobiti što je više moguće od igrača kojima raspolažemo. Trebamo prave igrače i pravu momčad za taj cilj. Ako govorimo o tome da završimo sezonu na petom mjestu, teško ćemo to napraviti. Ne želim stajati pred vama i kazivati vam da gledamo prema Europi, naš je cilj od početka sezone bio naći se u gornjem dijelu ljestvice. Trenutačno je ondje mnogo momčadi, svi se bore za goli život i gledaju preko ramena. Imamo dovoljno dobru momčad da i mi dođemo u njihov položaj, pa da i mi počnemo gledati preko svog ramena - dodao je predsjednik.

Spurse se povezivalo s dovođenjem cijelog niza mogućih pojačanja kao što su Stewart Downing, Robbie Keane, Matthew Upson, Robert Green, Glen Johnson, Lassana Diarra, Jermaine Defoe i Carlo Cudicini. Nakon predsjednikovih riječi, vrlo je upitno tko će i hoće li uopće itko doći u klub

Reci što misliš!