Sport

Tornado

Tornado: Zadarski navijači neće sabotirati rukomet

Tornado: Zadarski navijači neće sabotirati rukomet

Gostovanje srpske repreznetacije u Zadru izaziva prijepore

Tema dana, uz pobjedu Hrvatske nad Španjolskom, je skori dolazak srpske reprezentacije pod "Peku" na zadarskom Višnjiku, gdje će biti vruće, čak vruće nego inače.

U zadarskim medijima Tornado se oglasio po tom pitanju objavom kako problema neće biti ako ne bude provokacija od strane srpskih navijača. Isto tako, vođa Tornada Mario Gavran je izjavio kako Tornado neće ni na koji način pokušati sabotirati Svjetsko prvenstvo u rukometu.

No, na portalu index.hr jučer je osvanuo članak u kojem se navodi kako je "predstavnik Tornada Jure Knežević poručio srpskim navijačima kako ni u kojem slučaju nisu dobro došli u Zadar".

Kako znamo da u ime Tornada najčešće istupaju Mario Gavran i Milan Bačić, dok se gore spomenuti Jure Knežević ne spominje kao jedan od vođa navijačke skupine, upitali smo Gavrana za komentar.

Vođa Tornada nam je rekao kako situaciju sa srpskom rukometnom reprezentacijom i njihovim navijačima ne treba dodatno komentirati te kako je udruga svoje službene stavove po tom pitanju već obznanila.


Reci što misliš!