Sport

Nogomet, Premiership

Kranjčar: Možemo i s najjačima

Kranjčar: Možemo i s najjačima

Aklimatizacija na White Heart Lane

Za službenu internetsku stranicu Tottenhama Niko Kranjčar osvrnuo se na 5-0 domaću pobjedu nad Burnleyjem u sedmom premierligaškom kolu. Tom je prilikom prvi put zaigrao od prve minute za svoju novu momčad.

- Svoju sam prvu utakmicu za Portsmouth igrao na White Hart Laneu. Čini se da mi je ovaj stadion suđen za debije - rekao je hrvatski vezni nogometaš londonskog sastava.

- Vrlo je dobro da smo uhvatili tri boda i to premoćnom pobjedom, obzirom da smo u prethodnim dvama dvobojima izgubili. Svaki put smo, osvojivši optu, brzo pokretali napadačke akcije, posebice u suparničkoj polovini i trećini terena. Pokazali smo klasu i mogli smo zabiti još golova.

- U drugo poluvrijeme nismo ušli na razini igre iz prvog, no kad smo zabili treći pogodak sve je bilo gotovo. Bitno je da smo pobijedili i vratili samopouzdanje. Kako nama, tako i navijačima.

- Vjerujemo da smo u utakmicama protiv Manchester Uniteda i Chelseaja imali izgleda proći bolje, možda čak i pobjednički da smo poveli. To se nije dogodilo. Ipak, te su utakmice dokazale da imamo snagu suprotstaviti se bilo kojem sastavu u Engleskoj, te da moramo nastaviti ambiciozno - zaključio je hrvatski reprezentativac.


Reci što misliš!