Sport

Osuđuju pojednice

Tornado o događajima nakon jučerašnje utakmice

Tornado o događajima nakon jučerašnje utakmice

Udruga navijača "Tornado Zadar", očtovala se o incidentu koji se jučer dogodio nakon petog uzastopnog poraza u NLB ligi, koji su Zadrani sinoćdoživjeli u Širokom. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

"U svezi događaja koji su se dogodili nakon utakmice KK Široki-KK Zadar, izvješćujemo svekoliku sportsku javnost slijedeće;

Nezadovoljni igrom i pristupom igrača Zadra na spomenutoj utakmici, pripadnici Tornada su nakon utakmice pričekali igrače kod klupskog autobusa te im isključivo verbalno izrazili svoje nezadovoljstvo viđenim. Za vrijeme razgovora između igrača i navijača dolaze domaći redari da osiguraju nesmetan ulazak igračima u autobus.

U tom trenutku nastaje komešanje te kratki sukob sa redarima u kojima je nekoliko neodgovornih pojedinaca bacilo boce prema pripadnicima osiguranja. Pošto se cijeli spomenut događaj odvijao na samo 2 metra od klupskog autobusa, došlo je do oštećenja istog.

Udruga navijača „Tornado Zadar" oštro osuđuje ovakvo neodgovorno ponašanje pojedinaca, te upućujemo javnu ispriku radi nepotrebnih događaja. Isto tako želimo istakniti da nije istina ono što je dosad prikazano u medijima da je ovo bio fizički napad na igrače Zadra, a to će se vidjeti već na prvoj slijedećoj utakmici u Višnjiku gdje će imati našu punu podršku."


Reci što misliš!