Sport

Nogomet, 1. Bundesliga

Olić: Nastavljamo gdje smo stali prije nove godine

Olić: Nastavljamo gdje smo stali prije nove godine

Hrvatski napadač minhenskog Bayerna Ivica Olić na službenim je internetskim stranicama bavarskog kluba najavio nastavak njemačkog nogometnog prvenstva.

Uvodni dio sezone sastav trenera Louisa van Gaala završio je na trećem mjestu ljestvice s 33 osvojena boda iz sedamnaest odigranih utakmica, s time da su u posljednja četiri prvenstvena kola osvojili maksimalnih dvanaest bodova, pa sad drugoplasirani Schalke ima bod više, a lider Bayer iz Leverkusena dva.

Već sutra (petak) Bayern utakmicom protiv Hoffenheima otvara drugi dio sezone, a Ivica Olić pred taj dvoboj kazuje:

- Mislim da nam kratka pauza nije naštetila. Ne želimo u nastavak sezone ući na jednak način kao što smo startali u uvodni, već nastaviti ondje gdje smo stali u stvaranju šansi i postizanju pogodaka. To je ono čemu se svi nadamo i što priželjkujemo.

Na gostovanju kod Hoffenheima Bayern je otvorio ovu sezonu remijem 1-1, a jedini gol za Bavarce bio je djelo Olića iz 25. minute utakmice. Do kraja jesenskog dijela prvenstva hrvatski reprezentativni napadač postigao je još pet prvenstvenih pogodaka za svoju momčad, od čega četiri u posljednja četiri bundesligaška kola.


Reci što misliš!