Sport

Košarka, NLB liga

Zadar će u Pioniru imati podršku Tornada

Zadar će u Pioniru imati podršku Tornada

Dvadesetak pripadnika Tornada otputovalo je u Beograd na utakmicu NLB lige između Partizana i Zadra

Najavljeni odlazak zadarskog Tornada u Beograd na gostovanje kod Partizana u 18. kolu NLB lige nije mogao proći nezapaženo, posebice u Upravi beogradskog kluba koji su kao organizatori zabrinuti za eventualne nerede koji bi se mogli dogoditi ukoliko se Tornado večeras pojavi u Pioniru.

 

Uprava Partizana: Nadamo se da će ih policija zaustaviti

Tako je poslovni direktor Partizana Mlađan Šilobad odmah po primitku informacije kako se Tornado sprema na organizirani odlazak u Beograd, pokušao preko čelnika Zadra odgovoriti zadarske navijače od njihovog nauma.

"Nadamo se da će ih policija zaustaviti prije nego dođu do dvorane. Upitne su mi namjere te grupe ljudi, nama ne trebaju navijači koji su došli provocirati", rekao je Šilobad za Sportal.rs.

U zadarskoj policijskoj postaji provjerili smo kakvo je trenutno stanje s Tornadom i njihovim odlaskom na gostovanje u Beogradu:

"Dvadesetak pripadnika Tornada otputovalo je u Beograd na utakmicu NLB lige između Partizana i Zadra. Prilikom putovanja prema Srbiji njihovo je ponašanje bilo korektno, nije bilo nikakve potrebe za policijskom intervencijom i oni su za nas jednaki kao i svi ostali putnici", rekao nam je voditelj smjene Ante Kulaš kazavši kako su glavni problem u cijeloj priči oko odlaska zadarskih drukera u Beograd ulaznice za utakmicu:

"Navijači su rekli da ih u putu čekaju ulaznice, a kako će reagirati srpska policija na granici i hoće li ih pustiti ukoliko ne budu imali ulaznice to vam ne znam reći. Ukoliko policija Republike Srbije pak procijeni da bi dolazak pripadnika Tornada mogao izazvati određene probleme, onda nije isključena da im uskrate pravo ulaska", zaključio je Kulaš.

Susret između Partizana i Zadra u beogradskom Pioniru počinje večeras u 19:30.


Reci što misliš!