Sport

Nogomet, Premiership

Mido hvali Modrića i Kranjčara

Mido hvali Modrića i Kranjčara

Mido ima dosta iskustva u engleskom nogometu

Egipatski napadač londonskog West Hama Mido smatra da bi se njegog sunarodnjak Mohamed Zidan, napadač dortmundske Borussije, odlično snašao u Arsenalu ili Tottenhamu.

 

- Zidan je trenutno jedan od najboljih nogometaša u Egiptu. Po vokaciji je drugi napadač, više može dati u ulozi napadača-razigravača nego kao prva špica. Vrlo je brz, osjeća se odbro s loptom u nogama, a kada se nađe u prilici, itekako zna i zabiti gol - opisao je 27-godišnji Mido svog godinu dana starijeg sunarodnjaka.

Mido, koji ima dosta iskustva u engleskom nogometu, igrao je u Tottenhamu od 2005. do 2007. godine, a nakon toga u Middlesbroughu, Wiganu, a sada i u West Hamu, drži da bi i Zidan bio dobar na Otoku, ako bi završio u ''pravom klubu''.

- Trebao bi otići u klub koji njeguje atraktivan nogomet, krasan nogomet kao što ga, recimo, igra Arsenal. U momčadi koja se više bazira na ''fizičkom nogometu'' ne bi se tako dobro uklopio. Možda bi mu čak pasao i odlazak u neku od mojih bivših momčadi, poput Tottenhama. Oni u svojim redovima imaju odlične igrače kao što su Luka Modrić, Niko Kranjčar ili Tom Huddlestone - zaključio je Mido.


Reci što misliš!