Sport

Nogomet, mercato

City za Gerrarda i Torresa nudi 80-milijunski paket

City za Gerrarda i Torresa nudi 80-milijunski paket

Senzacionalistički News of the World donosi vijest da je bogati Manchester City spreman lansirati ponudu za kupnju dvaju najboljih nogometaša Liverpoola, Fernanda Torresa i Stevena Gerrarda.

Riječ je o ponudi koja bi uključivala dvojicu njjihovih igrača, Emmanuela Adebayora i Stephena Irelanda, kao i 30 milijuna funti gotovine. Kako se Adebayorova vrijednost procijenjuje na 40, a Irelandova na 10 milijuna funti, sve skupa bi to bio “paket” vrijedan 80 milijuna.

Iako je togoanski napadač u City stigao tek prošle godine iz Arsenala za 30 milijuna funti, te tjedno zarađuje astronomskih 150.000 funti, navodno je iskazivao nezadovoljstvo statusom, te je voljan promijeniti sredinu, kao i irski veznjak, koji je dio momčadi "građana" od 2005.

Kao veliki Cityjev minus u cijeloj priči navodi se neigranje u Ligi prvaka sljedeće sezone, što bi Gerrarda i Torresa moglo odvratiti na drugu adresu u slučaju bogate ponude.

Kao Cityjev najozbiljniji kandidat kod dovođenja španjolskog napadača spominje se Chelsea, a kod potencijalnog transfera Gerrarda Real Madrid.

Reci što misliš!