Sport

Nogomet, Premiership

Napusti li Torres Liverpool, dolazi Forlan

Napusti li Torres Liverpool, dolazi Forlan

Sve je izglednije da će nezadovoljstvo Fernanda Torresa potezima klupskog vodstva udaljiti španjolskog napadača iz Liverpoola.

 

To što niti jedno istinski jako ime nije stiglo među "redse" obeshrabrilo je napadača španjolske nogometne reprezentacije do te mjere da, tvrde engleski mediji, sve glasnije izražava nezadovoljstvo kroz koje se spominje odlazak iz kluba.

Isposluje li Jose Mourinho, trener Real Madrida, dolazak zvijezde kluba Stevena Gerrarda na Santiago Bernabeu, nezadovoljnog Torresa će u Liverpoolu teško zadržati čak i s važećim ugovorom.

Čak je i menadžer kluba Roy Hodgson priznao da strahuje zbog mogućeg odlaska svog napadača, pa ne čudi što su u klubu počeli gledati kako ojačati napad.

Spominje se pritom Diego Forlan, sjajni urugvajski napadač madridskog Atletica, kao i to da su dva kluba krenula u pregovore. Bivši igrač Manchester Uniteda i najbolji nogometaš južnoafričkog SP-a Liverpool vjerojatno neće koštati manje od 15 milijuna funti, a posao će krenuti u realizaciju napusti li Torres "redse".


Reci što misliš!