Sport

FC Liverpool

Torres: Moja predanost Liverpoolu je ista kao i prvoga dana

Torres: Moja predanost Liverpoolu je ista kao i prvoga dana

Torres je u Liverpoolu zatekao novog menadžera

Prvi put otkad se počelo nagađati da će ovo ljeto sigurno napustiti Liverpool, javno se oglasio i španjolski napadač Fernando Torres. Naglasio je kako je sretan što ostaje u "najboljem klubu u zemlji".

U intervjuu za klupsku televizijsku postaju izrazio je nadu da će Liverpool ostati na visokoj razini.

- U Liverpoolu je uvijek cilj borba za svaki naslov. Prošla je sezona bila teška, ali siguran sam da ove sezone možemo bolje. Sretan sam što sam se vratio, sretan sam što ostajem sa sadašnjim suigračima. Moja predanost i odanost klubu i navijačima je jednaka kakva je bila i prvoga dana kada sam potpisao ugovor - kazao je španjolski nogometaš nakon povratka s odmora s kojeg je došao s ozljedom bedrenog mišića lijeve noge.

- Radujem se prvoj utakmici. Imam manje od dva tjedna za pripremu, ali osjećao sam se stvarno dobro na svome prvom druženju s fizioterapeutima i liječnicima. Pokušat ću biti spreman što je moguće prije.

Torres je u Liverpoolu zatekao novog menadžera. Njegova sunarodnjaka Rafaela Beniteza je zamijenio Roy Hodgson.

- Iznimno mi je drago što me Roy posjetio tijekom moga odmora. Objasnio mi je svoje planove i što očekuje od mene. Nadam se da se radi o čovjeku koji će ispuniti Liverpoolove ciljeve i stvarno se radujem suradnji s njim.

Osvrnuo se Torres i na dolazak donedavnog veznjaka Chelseaja Joea Colea, zasada najvećeg pojačanja "redsa" ovoga ljeta.

- Joe je tip igrača s kakvima volim igrati, on može podići momčad na višu razinu. Njegovi su pasovi nevjerojatni, siguran sam da će biti naš ključni igrač ove sezone.


Reci što misliš!