Sport

FC Liverpool

Hodgson: Volio bih Torresa koji puta poštedjeti

Hodgson: Volio bih Torresa koji puta poštedjeti

Vicente del Bosque je izostavio Torresa iz sastava Španjolske koja je u utorak izgubila prijateljsku utakmicu u Buenos Airesu protiv Argentine

- Fernando Torres sposoban je odigrati tri utakmice tjedno, ali nadam se da ga neću morati koristiti u svakoj utakmici - kaže o svom španjolskom napadaču i reprezentativcu menadžer nogometaša Liverpoola Roy Hodgson.

- Držim da bi Torres bio u stanju odigrati svaku utakmcu ove sezone. No, ukoliko imate priliku poštedjeti svog važnog igrača u momčadi, svakako ćete to koji puta i učiniti. Torres je otišao na Svjetsko prvenstvo s ozljedom (potrgao je bedreni mišić lijeve noge u finalnoj utakmici Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi, op.a.), igrao je iako nije bio potpuno spreman, a mi želimo učiniti sve kako bismo osigurali da ovu sezonu odigra potpuno spreman i bez novih ozljeda. Imamo dovoljno kvalitetnih igrača u momčadi da si mogu priuštiti koji puta odmoriti Fernanda - kaže Hodgson.

Ujedno je odao priznanje španjolskom izborniku Vicenteu del Bosqueu što je izostavio Torresa iz sastava Španjolske koja je u utorak izgubila prijateljsku utakmicu u Buenos Airesu protiv Argentine s 4-1.

- Dobro je da je Fernando bio u kadru španjolske vrste i zabio dva gola Lihtenštajnu u kvalifikacijskoj utakmici za Euro 2012. godine. Znam da je Del Bosque imao obvezu povesti Torresa u Južnu Ameriku, ali je lijepo od njega što ga je poštedio nastupa u Buenos Airesu. To je dobro i za Fernandovu budućnost, a ne samo za naš klub.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.