Sport

Nogomet, Premiership

Coyle: Klasnić nije zaslužio crveni karton

Coyle: Klasnić nije zaslužio crveni karton

Prvi je put ove sezone Ivan Klasnić zabio za Bolton u utakmici Premierlige. Pogotkom u sudačkoj nadoknadi donio je svojoj momčadi pobjedu protiv Stokea (2-1) i zaslužio divljenje svoga trenera Owena Coylea.

- Znamo kakve kvalitete Ivan posjeduje, a danas je zabio gol najvišeg kalibra. Morao je biti strpljiv ove sezone zbog sjajne forme Johana Elmandera i Kevina Daviesa, ali danas je pokazao svoju kvalitetu - kazao je Coyle koji je povremenog hrvatskog reprezentativca uveo u igru u 79. minuti.

Klasnić je zabio u drugoj minuti sudačke nadoknade, da bi nakon toga u nevjerojatnom raspletu uspio dobiti dva žuta kartona. Najprije zbog svađe s Deanom Whiteheadom, a potom i zbog navodnog udaranja Roberta Hutha laktom. Coyle smatra da njegov napadač nije zaslužio isključenje.

- U Ivanovom potezu nije bilo apsolutno nikakve namjere. Bio je to vrlo strogo dodijeljeni drugi žuti karton, mislim da je sudac pogriješio.

Dodajmo da je Boltonu ovo bila druga pobjeda u sezoni, a uz pet remija i jedan poraz, Wanderersi nakon nepotpunog osmog kola drže sedmo mjesto.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.