Sport

Nogomet

Raspored županijskih nogometnih i malonogometnih natjecanja za naredni vikend

Raspored županijskih nogometnih i malonogometnih natjecanja za naredni vikend

U nastavku natjecanja, Raštane će danas na svom igralištu odigrati susret sa Hrvacama koje u posljednje vrijeme vrlo igraju dobro, no favoriti su ipak Raštane, kojima igra samo pobjeda. U momčadi su svi spremni, pa su očekivanja o dobrom izdanju i pobjedi tim veća.

Igrači Primorca su su pripravni za novi boj i tri nova boda u srazu sa Konavljaninom, dok će Velebit na uvijek neugodno gostovanje u Ploče, sa nadom u dobar rezultat..

Sutra (subota) se u 15 sati igraju sljedeće utakmice: Primorac - Konavljanin, Raštane - Hrvace, Jadran LP - Velebit, Dinara - Mladost, Jadran KS - Neretva, Uskok - Zmaj (M), Zagora - GOŠK.

U nedjelju u 14 sati : Neretvanac - Omiš, Zmaj (B) - Primorac 1929 .

10. KOLO ČETVRTE HRVATSKE NOGOMETNE LIGA - JUG, PODSKUPINA A

Nakon dobre igre Sabunjara u Siveriću, i uzimanja boda, mada su mogli uzeti i sva tri, u ovom kolu derbi će biti na Sabunikama gdje domaćin dočekuje  Zlatnu luku. I jedni i drugi u tom susretu tražiti će pobjedu. Ni ostali susreti ništa nisu zanimljivi.

Sutra (subota) se igraju sljedeće utakmice: HV Posedarje - Krka, Vodice - Zrmanja.

U nedjelju: Hajduk - Škabrnja, Sabunjar - Zlatna luka, Pag - Rudar, Pakoštane - SOŠK, DOŠK - Dragovoljac.

4. KOLO  PRVE ŽUPANIJSKE MALONOGOMETNE LIGE

Susreti Prve ŽMNL nisu u prošlom kolu odigrani jer je dvorana u Mocirama bila zauzeta, pa će već sutra na parket Murvica i Ploter NB u 21 sat.

U subotu igraju: Murvica - Ploter NB (21). 

Nedjelja: UHBDDR - Koruna (11), Primorac LJ - Puntamika (12), Mala Rava - Sveti Ante (18), Fresti - Briševo (20), Visočane - Tin (21).

Druga ŽMNL, 5. kolo

Subota, dvorana Mocire, igraju: Hajduk V - Višnjik (11), Južina - Franto (12), Poljica brig - Bulevar (13), Vrsi - Kampo kaštelo (14).

Nedjelja: Zapuntel - Idassa Nadin (11). U Biogradu: Gauni -Plovanija (19).

Treća ŽMNL, 4. kolo

Nedjelja, dvorana u Bibinjama: El Tim - Grgurice (11), Arbanasi - Maslina, Bokanjac - Aenona, Poljica - Albartos (14), Young B - Adrijatic P (15), Bili brig - CB Moka, Ploča - Brodarica (17), TP Alo Alo - Sinjoretovo (18), Stanovi - Ražanac (19) sati. 

4. KOLO BENKOVAČKE MALONOGOMETNE LIGE

Povjerenstvo za mali nogomet u Benkovcu i u ovog vikenda očekuje punu dvoranu, iz razloga što imaju ponuditi dosta dobrih utakmica. Svakako da je derbi kola susret između Svetog Martina i Raštevića. "Sveci" udaraju na Raštević koji je prvi na ljestvici, a to će biti vrhunsko izdanja malog nogometa. I drugi susreti će biti dobri.

U subotu igraju: Lisičić - Smilčić (19), Rodaljice - Paljuv (20).

U nedjelju: Lišane - Vrana (18), Sveti Martin - Raštević (19), LTH metalni lijev - Benkovačko selo (20).


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.