Sport

FC Liverpool

Torres: Moramo ovako nastaviti i borit ćemo se za veće stvari

Torres: Moramo ovako nastaviti i borit ćemo se za veće stvari

Njegova su dva gola donijela domaćinu 2-0 pobjedu, treću uzastopnu prvenstvenu, i podigla ga na deveto mjesto ljestvice

Apsolutni junak utakmice na Anfieldu, na kojem je Liverpool dočekao vodeću momčad engleskog nogometnog prvenstva, Chelsea, bio je španjolski napadač "redsa" Fernando Torres.

Njegova su dva gola donijela domaćinu 2-0 pobjedu, treću uzastopnu prvenstvenu, i podigla ga na deveto mjesto ljestvice.

- Znali smo da nam start u sezonu nije dobar, nikada se nakon devet odigranih kola Liverpool nije nalazio u zoni ispadanja u Championship. Ipak, mogu reći da sada igramo bolje. Trebalo nam je neko vrijeme da se naviknemo na rad s novim menadžerom, ali i na nove igrače. Sada moramo nastaviti ovako dalje i truditi se dokazati protiv momčadi oko nas da naša igra može biti ovakva i da ćemo, nastavimo li na jednak način, biti u prilici boriti se za veće stvari - smatra Torres.

- Na kraju dana, ovo su tri dodatna boda, ali donose i samopouzdanje. Iza nas je naporan tjedan u kojem smo odigrali tri utakmice u sedam dana. Ovu već sada moramo zaboraviti i okrenuti se srijedi, odnosno ogledu protiv Wigana. I iz te utakmice moramo tražiti bodove.

Španjolski napadač bio je posljednjih dana meta kritičara koji su mu, do ove nedjelje, spočitavali samo dva gola iz deset utakmica.

- U opis našega posla spada i kritika. Sve što mi napravimo u roku minute obiđe cijeli svijet. Svjestan sam očekivanja i spreman za njih. Imao sam naporan kraj prošle sezone i napale su me ozljede, no danas normalno treniram i osjećam da moja forma raste. Uskoro ću biti na najvišoj razini - zaključio je sretni strijelac.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.