Sport

Inter Milano

Mourinho: Benitez bi mi trebao čestitati zbog ovog naslova

Mourinho: Benitez bi mi trebao čestitati zbog ovog naslova

Nakon utakmice je Mourinho opet našao za shodnim poslati otrovne strelice prema njegovom nasljedniku na toj dužnosti, Španjolcu Rafaelu Benitezu

Nogometaši Intera su prošlog tjedna proslavili novi naslov. Poslije osvajanja Serije A, Talijanskog kupa i Superkupa, te Lige prvaka, osvojili su i Svjetsko klupsko prvenstvo.

U finalnom ogledu su s 3-0 bili bolji od afričkog prvaka Mazembea, a to finale je, kako je sam izjavio, odjeven u dres milanske momčadi pratio i njihov nekadašnji trener Jose Mourinho, s kojim je klub osvojio prethodna četiri naslova.

Nakon utakmice je Mourinho opet našao za shodnim poslati otrovne strelice prema njegovom nasljedniku na toj dužnosti, Španjolcu Rafaelu Benitezu, koji uzgred rečeno trenutačno ne figurira posebno čvrsto na Interovoj klupi.

- Mislim da me Benitez trebao nazvati i zahvaliti mi. Ipak sam mu ostavio ovu momčad koja je samo nastavila niz od prošlih mjeseci - pomalo bezobrazno je ustvrdio Portugalac, ali i dodao:

- Siguran sam da navijači Intera rade veliku razliku između mene i Beniteza. Uvjeren sam da sam im daleko, daleko draži - završio je Mourinho.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.