Sport

Nogomet, Serie A

Dio svjetskih medija: Benitez smijenjen

Dio svjetskih medija: Benitez smijenjen

Vlasnik i predsjednik Intera Massimo Moratti nije u svojim izjavama potvrdio tu vijest, no dio svjetskih medija govori da je aktualni prvak Europe i Italije, milanski Inter, odlučio otpustiti dosadašnjeg trenera Rafaela Beniteza.

Već se nekoliko dana učestalo priča o ovom otkazu, makar je prošlog tjedna Benitez vodeći Inter donio klubu novi naslov u ovoj sezoni, budući su postali pobjednici Svjetskog klupskog prvenstva.

No, navodile su se i izjave Morattija koji je rekao da "gubim strpljenje s Benitezom", a svi talijanski mediji su uporno naglašavali da je pitanje trenutka kada će Španjolac, koji je tijekom ljeta zamijenio Josea Mourinha na ovoj klupi, otići iz grada.

Nogometni internetski-portal Goal.com također piše o smjeni Beniteza, no još se uvijek čekaju službene potvrde iz kluba.

Inače, navodno je i sigurno ime nasljednika Beniteza. U pitanju je brazilski stručnjak Leonardo, koji je prošle sezone vodio gradskog rivala Milana, te je trenutačno bez angažmana.

Inter se trenutačno nalazi na sedmom mjestu ljestvice Serije A, s 23 boda (čak trinaest manje od vodećeg Milana), ali i dvije utakmice manje.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.