Sport

Nogomet, Serie A

Allegri: Inter nas ne brine, koncentrirani smo na nas same

Allegri: Inter nas ne brine, koncentrirani smo na nas same

Svoje će utakmice 24. kola talijanske Serije A dva milanska nogometna kluba odigrati u nedjelju. Vodeći Milan gostovat će kod Genoe dok će Inter dočekati Romu.

Iako su trenutačno "rossoneri" sigurnija oklada za naslov prvaka, njihov trener Massimiliano Allegri odbija razmišljati na takav način.

- Brine li nas Inter? Ne više nego prije, ali nitko, a posebice ne ja, niti u jednom trenutku nije pomislio da su izvan borbe za "scudetto".

Pogled na ligašku ljestvicu nogometne Serije A reći će da vodeći Milan uživa pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Napoli, kao i to da branitelj naslova Inter, koji je odigrao utakmicu manje, ima sedam bodova zaostatka za gradskim rivalom.

- Slijedi nam najvažniji dio sezone, petnaest utakmica u kojima ćemo morati upisati što je više moguće pobjeda da bismo ugrabili naslov. Želimo li do trofeja morat ćemo se koncentrirati isključivo na nas same. To je jedino što me zanima, idemo iz utakmice u utakmicu i to neovisno o tome radi li se o prvenstvu, Kupu ili Ligi prvaka - zaključio je Milanov trener.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.